Nova Politika

05.11.2009., četvrtak

OPASNO CJEPIVO PROTIV SVINJSKE GRIPE


Piše : borgman


Cijepljenje cjelokupnog stanovništva? Države? Svijeta?


Provjereno cjepivo smatram dobrim oružjem u borbi protiv bolesti. Provjereno cjepivo može smanjiti simptome bolesti ili ih potpuno potisnuti. Ponavljam, PROVJERENO CJEPIVO.

O famoznim «koktelima», mješavini agensa koji se daju odjednom, a daju «zaštitu» protiv više bolesti, imam već slabije (lošije) mišljenje, jer je nedvojbeno kako su oni puno puta jači napad na imunološki sustav, i time, raste vjerojatnost neželjenih nuspojava.
Glavni razlog za stvaranje «koktela» (jednokratno ili višekratno davanje), je radi tehnologije i patenata, VEĆI PROFIT.

Ono što me potaklo na pisanje o ovoj temi su vijesti, što od WHO-a, a što od zemalja iz našeg okruženja koje najavljuju spremnost na MASOVNO I PRISILNO cijepljenje!

Naravno radi se o GRIPI, novom strahu za čovječanstvo.
Grci pričaju kako će cijepiti i sve ILEGALNE useljenike, a sličnu priču se čuje i iz Švicarske. («ILEGALCI» se mogu cijepiti jedino policijskim privođenjem, jer inače ne bi bili ilegalci! Po čemu se razlikuju od LEGALACA?)
Poznato je kako većina zemalja na svijetu ima planove za krizne situacije, među kojima i oni o cijepljenju i sanitarnim mjerama uzimaju visoki prioritet. Opet u redu, ALI…
WHO…NAJAVLJUJE pandemiju, NOVOG, mutiranog virusa, za jesen ove godine, i za taj virus, koji još nije mutirao (i ne postoji), spremaju cjepivo!

Čekaj malo? Spremaju cjepivo za virus koji postoji i koji se pokazao neznatno opasniji od obične gripe. Priroda je stara dama koju poštujem, ali tko je dokučio koja je slijedeća, SMRTONOSNA, mutacija virusa? I još nije dobio Nobela?

I tu se ne radi o testnim uzorcima, niti pokusnoj proizvodnji, nego o milijunskim brojevima. U doba recesije, farmaceuti proizvode toliko cjepiva za bolest koja nije pokazala neki strašan efekt, zemlje naručuju milijune doza, a najveći proizvođač cjepiva DONIRA 100 000 000 USD vrijednosti cjepiva, za zemlje koje su «ekonomski slabe», i na tome im WHO zahvaljuje!

Tko je tu lud?

Ali…opet moje ALI, recimo kako se radi o jednoj od većih financijskih prijevara, jer ne želim niti pomisliti kako se radi o «planiranom puštanju smrtonosnog virusa», kada proizvodnja cjepiva bude gotova (što je ravno genocidu)… ostaje jedan segment… PRISILNO CIJEPLJENJE!
To je ono što me muči!
Želite se zaštititi od pošasti, i vjerujete, i kažu vam kako je cjepivo ispravno i provjereno (iako je od proizvodnje prošlo mjesec ili dva), dobro, svojevoljno se cijepite. Vaše povjerenje u Vlast, vaša volja i na kraju, vaš rizik!

Država u BRIZI za svoje stanovništvo ( a stvarno mislite da je naša u brizi za stanovništvo? ) odluči uzeti iz kase dolare, za milijune doza cjepiva. Odrekli se jadničci iz Vlasti svojih privilegija, uštedjeli, pa umirovljenicima poklonili cjepivo. Nevjerojatno, ali dobro. Besplatno cjepivo za sve koji se žele cijepiti. Super!

I što sada? Imate 70 ak posto cijepljenih, i trideset onih koji jednostavno to ne žele. Neće. Ne vjeruju neispitanoj vakcini. Smatraju kako su dovoljno sposobni i jaki za preživljavanje (nisu godinama ni bili kod doktora)… godišnju gripu prebole uz čajeve i aspirin…

E njih će NASILNO cijepiti? Pod prijetnjom zatvora? Novčanih kazni? Privođenjem?
Ako žele iz države, postojeći zakoni su već takvi da moraju biti cijepljeni protiv bolesti koja vlada u toj, drugoj državi. Putujete u Afriku, treba vam barem nekoliko bockanja + antitetanus.
Ali naš, «paranoik» želi ostati ovdje.
I nalazi se u okruženju 70-ak posto cijepljenih i «sigurnih».
Želi li nam netko reći kako nas u silnoj ljubavi prema našem novčaniku (takujinu), naša voljena Država mora zaštititi i od nas samih?
Pa što nas nije zaštitila na izborima da ne izaberemo ovaj, khhm…Puppet show?
Da potražimo i posljednji humani razlog, a to je bolničko liječenje? Jeste li primijetili kako su liječili klince koji su došli sa ekskurzije? Tamiflu u tabletama i kućna njega. Zar itko može pomisliti da bi u zemlji koja ima zdravstvo u stanju kakvo je kod nas, MOGLI IONAKO DOBITI nešto više? U doba «pandemije»? Čak i da imate novac…

Zapravo bi mi sasvim bilo dovoljno pravo da potpisom odbijem poziv na cijepljenje, pa makar to značilo kako svoje troškove liječenja sam snosim !!!
Ali to nije ponuđena opcija! Sve OVCE moraju na šišanje…uuups ... cijepljenje!
Najbolji dio mi je pitanje kako će se znati tko je cijepljen?
Kojom oznakom? Brojem? Tetovažom? RFID čipom?
Jer, bez označavanja, to cijepljenje je samo statistički najveći pokus na ljudskom rodu u povijesti, pogotovo jer se nekim posebnim zakonima u državama proizvođačima ( pogledajte disclaimere ), proizvođači zapravo ograđuju od nuspojava. Ispitivanja se navode kao praćenje kliničkog stanja, ali ne na duljem vremenskom roku, nego odmah ( do nestanka simptoma ). Što nakon 5 godina? 10? Globalni profit, prvi put bez ikakve odgovornosti.
Sa označavanjem, to je nešto sasvim drugo.

Ostavljam vam Mašti na volju da se dosjetite čemu bi sve služilo označavanje «verichipom».




Piše : dr. Blaylock *


( * Dr. Blaylock je čelni neurokirurg. Pohađao je LSU Medicinski Fakultet u New Orleansu i upotpunio svoju internističku i neurološku praksu na Medicinskom Fakultetu na Južnoj Carolini u Charlestonu. )

NITKO NE BI SMIO UZETI CJEPIVO ZA SVINJSKU GRIPU - to je jedno od najopasnijih cjepiva ikada napravljenih. Sadrži imuni sastojak zvan (MF-59) koji se pokazao kao sastojak koji izaziva autoimune bolesti poput MS ( multipla skleroza ) reumatoidni artitis i Lupus.

To je cjepivo vrlo povezano sa sindromom zaljevskog rata, koji je ubio više od 10 000 vojnika i uzrokovao porast 200% teških bolesti ( smrtonosnih ) ALS . Radi se o virusu H1N1, koji uzrokuje "kineski sindrom" - što znači da uzrokuje pretjeranu reakciju tjelesnog obrambenog sustava, i to je razlog zašto ubija mlađe ljude, a manje pogađa starije ( koji imaju slabiji imunitet ).

Cjepivo je vrlo snažan imunološki stimulator i nosi vrlo ozbiljne mogućnosti razvoja latentnog virusa.

Najbolja zaštita je od dotične gripe je vitamin D3. Trebalo bi uzeti 5000 IU dnevno, a kada se bolest razvije treba povećati dozu na 15 000 IU dnevno. Vitamin D3 modulira imunološku reakciju umanjujući mogućnost pretjerane reakcije i stimulira organizam da proizvodi antimikrobiološke stanice koje su moćni uništavači virusa u koje nije uključen imunitet. Povezano je sa povećanom dozom vitamina D3 za veću zaštitu.

Riblje ulje ( riba iz sjevernih mora) smanjuje pretjerane imunuloške raekcije. Jedna čajna žlica dnevno je dovoljna. Za različite i jače simptome 2 žlice dnevno.

Razni antioksidansi pomažu kao što su limun, grejp, naranče, vitamin C, prirodni vitamin E.

Najučinkovitiji su voće I vitamini iz voća - www.vrp.com - stranica za vezu.



Dodatni savjeti za spriječavanje širenja, te liječenja dotične bolesti


Dr. Vinay Goyal, svjetski autoritet na području nuklearne medicine s više od 20 godina iskustva podijelio je nekoliko efikasnih uputa o kojima se nedovoljno govori.
Savjeti dr. Vinaya izuzetno su korisni s obzirom na prirodu globalne epidemije u kojoj je jednostavno nemoguće spriječiti doticaj s virusom H1N1. Koje god mjere opreza poduzmete, vrlo ćete vjerojatno ipak doći u kontakt s virusom. Sam kontakt nije toliki problem - veći je problem spriječiti ga da oživi u tijelu i učini nas bolesnima.

Vrata na koja virus ulazi u naše tijelo su nosnice i usta. Dok ste još uvijek zdravi i nemate nikakvih simptoma infekcije H1N1 virusom, kako biste spriječili njegovu aktivnost i pojavu simptoma i razvoj sekundarnih infekcija, možete poduzeti neke izuzetno jednostavne korake o kojima se ne govori dovoljno u službenim uputama. Korisnost preventive naglašava se, nažalost, puno manje od "korisnosti" pravovremenog liječenja Tamifluom.

Dakle,

1. Često perite ruke ( o tome se dovoljno govori, ali nije na odmet ponoviti ).

2. Hands-free pristup. To jest, suzdržite se napasti da dirate bilo koji dio lica. Pokušajte što manje ruke prinositi licu ( naravno osim kad jedete, perete se ili spavate ).

3. Promućkajte u ustima i grgljajte dva puta dnevno toplu vodu u koju ste stavili malo soli. Naime, virusu H1N1 treba dva do tri dana od prvotne infekcije grla ili nosa da zaživi u tijelu i počne pokazivati karakteristične simptome. Obično grgljanje stvarno može spriječiti razvoj bolesti. Taj postupak sa slanom vodom imat će jednak učinak na zdravog pojedinca kao što će Tamiflu imati na bolesnoga. Nemojte podcjenjivati ovaj jednostavan, jeftin i moćan način prevencije bolesti.

4. Slično kao što to treba činiti s ustima, čistite barem jednom svakoga dana nosnice s otopinom tople slane vode. Ne morate biti vješti kao praktikanti yoge kojima je ovaj postupak rutina, ali snažno ispuhavanje nosa i brisanje ( tj. struganje ) obje nosnice smotuljcima vate koje ste umočili u slanu vodu lako je učiniti i vrlo je učinkovito.

5. Dajte poticaj prirodnom imunitetu hranom koja je bogata C vitaminom. Prvenstveno se to odnosi na citrično voće. Ako uzimate C vitamin u tabletama, pazite da uzimate onaj pripravak koji ima cinka kako bi poboljšali apsorpciju.

6. Pijte što veće količine toplih napitaka (čajeva, kave, kakaa). Pijenje toplih napitaka ima jednak učinak kao i grgljanje, samo u suprotnom smjeru. Ono ispire živuće viruse iz grla u želudac gdje ne mogu preživjeti i učiniti nas bolesnima.



Piše: catwoman


U našim ljekarnama dostupni su i neki dodaci prehrani, tzv. imunostimulatori, prirodnog porijekla. Osobito je učinkovit Beta Glucan, kojeg je najisplativije kupiti u najjačoj dozi i najvećem pakovanju ( 60 kapsula po 500 mg ), što može biti dostatno za liječenje cijele obitelji. Maksimalna doza je 1000 mg dnevno, ujutro na prazan želudac ( ili tijekom dana, ali obavezno na prazan želudac ), barem pola sata prije jela ili dulje. Beta Glucan proizvodi se iz kvasca, stimulira koštanu srž na intenzivniju proizvodnju obrambenih stanica organizma, već nakon 5 dana redovite terapije.

Za kućne ljubimce mesojede ( pse, mačke ), na koje dotični virus takođe može prijeći, bolje je koristiti isto tako kvalitetan Colostrum Plus ( "majčino mlijeko u prahu" ), a dozirati kao što je preporučeno za ljude. Neki više vole da se prah istrese iz kapsule i otopi u malo vode, pa to slatko popiju ( neki vole i na "dudicu" ), a tko neće - treba mu gurnuti cijelu kapsulu duboko u usta, na korijen jezika, da automatski progutaju. Tada kapsulu treba podmazati ukusnom vitaminskom pastom ili paštetom, već što tko voli, da se lako sklizne niz grlo i da se ne ljute na vas nakon toga, već da zadovoljno poližu njuškicu. Tada su obavezne i vitaminske paste u trostruko većim količinama od dnevno preporučenih. Takođe je potrebno oko 5 dana redovite terapije da bi došlo do vidljivog poboljšanja - tada se, naravno, terapija nastavlja i dalje, i to ne samo do povlačenja simptoma, nego čak treba trajati još neko vrijeme nakon njihovog povlačenja, oko jednu trećine do jedne polovine vremena koliko je trajalo vidljivo simptomatsko stanje bolesti. Postupno smanjivati doze nakon tog roka, jer nagli prekid takve terapije može uslijediti recidivom.

Propolis je već odavno poznat kao baktericidan, fungicidan i virucidan. Pazite da mala djeca i životinje dobivaju isključivo BEZALKOHOLNI propolis. Poželjna je što jača koncentracija propolisa u otopini ( 25% ) , iako ju u poslijednje vrijeme na tržištu teško naći.

Ekstrakt sjemenki grejpa pod nazivom Citrofit, dobavljiv takođe u ljekarnama i on-line narudžbama, istog je spektra djelovanja poput propolisa. Izrazito je gorkog okusa, te je poželjno uz njega kupiti i prazne kapsule u koje se može ukapati taj ljekoviti ekstrakt, tako da ne dođe do neugodnog doživljaja čak ili utrnuća jezika. Doziranje prema uputstvu, treba započeti s manjim dozama, da se ne dogodi nagli poremećaj flore u crijevima i poslijedični probavni problemi.

Anemični ljudi neka paze da redovito uzimaju preprate na bazi željeza uz vitamine B i C, koji pojačavaju njegovu apsorpciju. Jer - kao takvi, daleko su podložniji velikom broju bolesti, posebice infekcija. Oko 70% ljudi je na granici anemije, stoga treba biti vrlo siguran u svoj zdravstveni status po tom pitanju. U poslijednje vrijeme u "zdravstvu" dominira trend sve većeg praga tolerancije odstupanja od optimalnog stanja, kako bi bilo što manje pacijenata, a to je vrlo izraženo kod definiranja praga potrebite količine željeza u krvi. Stoga se ravnajte radije prema odnosu krvne slike i vlastitog osjećaja snage i energiziranosti, nego samo prema onom što vam kaže liječnik.

Na raspolaganju su takođe homeopatski i ayuvedski preprati za stimulaciju imuniteta, a u tom smislu dokazano su ljekovita i jaja japanskih prepelica. Sve troje treba uzimati vrlo pažljivo, prema specifičnim preporukama za svaki od tih ljekovitih dodataka prehrani, jer u suprotnom efekt ili izostaje, ili je drastično umanjen.

Niti jedan od spomenutih dodataka prehrani nema negativnih poslijedica po organizam ako se pravilno doziraju, osim spomenutog mogućeg kratkotrajnog probavnog problema kod Citrofita, ukoliko se ne držimo uputstva postupnog povećavanja doze, te prepeličjih jaja, koja kod bolesnika sa žučnim problemima mogu dovesti do pogoršanja ili čak napadaja.



Piše : Bastet


U Grčkoj je navodno cijepljenje obvezno. Njihova država "želi da im cjelokupno stanovništvo bude sigurno od smrtonosnog virusa"! Mo'š mislit! Sad odjednom neko brine za raju! U SAD-u i nekim državama se razmatra pitanje obveznog cijepljenja. Da ih ne muče ustavom zajamčene individualne slobode i "demokratičnost" njihovih sustava, već bi "ovce"stajale u redu i čekale svoju dozu spasa. Za nepsolušne se predviđala novčana kazna od 1000 dolara i 30 dana zatvora po danu odbijanja. Ako se, primjerice, ne biste odazvali na pismeni poziv vašeg doktora da dođete u ambulantu na cijepljenje, na vašu adresu bi vam u nekoliko dana stigao poziv na sud. Ipak... u cijeloj toj priči zanima me samo jedno. Bilo da je riječ o SAD-U, ili nekoj drugoj državi. Što bi se, naime, dogodilo kad bi na tisuće ljudi odbilo doći na cijepljenje. Gdje bi se ti ljudi procesuirali? Kad bi došli na red? U kojim bi to zatvorima sjedili? Tko će preuzeti odgovornost za eventualne masovne komplikacije cijepiva ili ne daj bože, pomor stanovništa? Što ako bi ljudi izašli na ulice i tražili zakon linča za brižne vlastodršce koji su naredili taj pomor?....

Ljudi, o cjepivu i gripi imamo svi pravo misliti što želimo! Sukladno informacijama koje smo dobili i koje dobivamo. Isto tako imamo pravo odlučiti želimo li se cijepiti ili ne. Svatko bi za tu svoju odluku, naravno, morao biti svjestan i mogućih komplikacija. No, država ne smije i neće preuzimati odgovornost za naše zdravlje. Budu li htjeli na silu provoditi svoju volju, pokažimo im svoju vlastitu. Budimo neposlušni! Ne odazivajmo se ne! Aludirajmo na svoja ustavna prava slobode! Hrvatska nije u izvanrednoj situaciji, a čak kad bi i bila, tko bi nam mogao jamčiti da je cjepivo rješenje problema i da njegove posljedice neće biti veće od straha kojim nas tako sustavno već inficiraju?





- 14:44 - Komentari (53) - Isprintaj - Zasebno

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Veljača 2016 (1)
Lipanj 2015 (1)
Ožujak 2015 (2)
Siječanj 2015 (1)
Studeni 2014 (3)
Rujan 2014 (1)
Svibanj 2014 (1)
Travanj 2014 (2)
Siječanj 2014 (1)
Prosinac 2013 (3)
Studeni 2013 (1)
Kolovoz 2013 (1)
Srpanj 2013 (1)
Svibanj 2013 (2)
Travanj 2013 (6)
Ožujak 2013 (1)
Veljača 2013 (1)
Siječanj 2013 (2)
Prosinac 2012 (3)
Rujan 2012 (1)
Kolovoz 2012 (1)
Srpanj 2012 (3)
Lipanj 2012 (3)
Svibanj 2012 (1)
Travanj 2012 (2)
Ožujak 2012 (2)
Veljača 2012 (7)
Siječanj 2012 (15)
Prosinac 2011 (6)
Studeni 2011 (5)
Listopad 2011 (2)
Rujan 2011 (4)
Kolovoz 2011 (5)
Srpanj 2011 (6)
Lipanj 2011 (9)
Svibanj 2011 (6)
Travanj 2011 (8)
Ožujak 2011 (10)
Veljača 2011 (6)
Siječanj 2011 (5)
Prosinac 2010 (5)
Studeni 2010 (1)
Listopad 2010 (3)
Rujan 2010 (5)
Kolovoz 2010 (4)
Srpanj 2010 (6)
Lipanj 2010 (6)
Svibanj 2010 (3)

Opis bloga

Linkovi

Narode probudi se!

Tekstovi